komaromonline.sk
VÁROS
A KFC stadionjában készített kampányfotókat az egyik párt képviselőjelöltje
  •   

Szeptember 25-én, kedden az egyik párt képviselőjelöltje Facebook-oldalán egy fotót tett közzé, amelyen fiatal focistákkal, valamint egy KFC Komárno felirat előtt pózol.

A bejegyzés alatt azonnal vita alakult ki, többen kikérték maguknak, hogy politikai célokra használják fel a fociklubot és a poszt eltávolítására szólították fel az érintettek, aki ezt még aznap este meg is tette.

A Komáromi Football Club vezetése ezért ma sajtótájékoztatót hívott össze, amelyben Baráth György klubelnök, Hajabács Gábor elnökségi tag és Uzola István, az U13-as csapat edzője vett részt. A klub az alábbi sajtónyilatkozatot adta közzé:

 

Az újságíróknak szétosztott sajtónyilatkozat

Hajabács Gábor KFC elnökségi tag elmondása szerint a gyerekek szülei hívták fel a fotóra a figyelmét. Azonnal kapcsolatba lépett az érintettel, akit megkért, hogy törölje a képet. Ami később meg is történt.

A KFC vezetősége nem konkretizálta sem a párt sem pedig a személy nevét. Újságírói kérdésre, hogy nyilatkozatukkal a HÍD jelöltjére, Héder Ágnesre gondoltak-e, Hajabács Gábor azt válaszolta: ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarja.

(komaromonline.sk – FL)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook