komaromonline.sk
HÍREK
A KFC Komárom megtartotta vezető pozícióját
  •   

KFC Komárom – Odeva Lipany 4:0 (2:0)

A 11. fordulóban a KFC a táblázat kieső zónájában tanyázó Odeva Lipany (Héthárs) csapatát fogadta.A bajnokság egyik újonca ezidáig nem túl acélos teljesítménnyel szinte állandó jelleggel bérli valamelyik kieső helyet. Mindezek ellenére a listavezető nem becsülte le az ellenfelét és az első percektől nagy nyomás alá helyezte kapuját. A hazaiak néhány látványos akció és kimaradt helyzet után a vezetést is megszerezték. Ettől fogva a mérkőzés eldőltnek volt tekinthető, hiszen a vendégek csak elvétve jutottak el a KFC kapujáig. A félidőig sikerült ezt megfejelni még egy góllal és a csapatok kétgólos hazai előnnyel vonultak az öltözőbe.

A második játékrész nagyon hasonló forgatókönyv szerint játszódott, amikor is a komáromiak még kétszer zörgették meg a héthársiak hálóját és 4:0 arányú győzelmüknek köszönhetően tartották meg vezető helyüket a 2. liga táblázatán.

 

 

A mai mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a hazaiak egy eléggé szigorúan megítélt 11-est is rúghattak a mérkőzés hajrájában , ám az kimaradt. A mérkőzés végén a hálás közönség vastapssal köszönte meg a fiúknak a ma nyújtott teljesítményt.

Gólok : Mészáros (2), Domonkos, Nurkovics

(Tarcsi Imre, KFC)

A meccs megnézhető felvételről az alábbi képre kattintva VIDEO:

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook