komaromonline.sk
HÍREK
KFC Komárno – FC Lokomotíva Košice 0:2 (0:0)
  •   

A 2.liga kilencedik fordulójában szeptember 15-én a KFC hazai pályán fogadta a sereghajtó kassai Lokomotíva együttesét.

A találkozó előtt mindenki hangoztatta, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a balszerencsés kezdés után reménytelenül utolsó gárda ellen, hiszen a kiesés réme megsokszorozza egy csapat erejét. Magában viszont mindenki könnyű győzelmet könyvelt el. Ezért érthető egyesek csalódása a kétgólos hazai vereséget követően, pedig el kell tudni fogadni, hogy a labda gömbölyű és amíg ki nem szúrják pattog is.

 

Az embert néha a legváratlanabb pillanatban érhetik megrendítő pofonok, de fel kell tudni állni és okulva az elkövetett hibákból visszatérni a helyes útra és folytatni a céltudatos munkát a majdani újabb sikerek érdekében. Szombaton nem tragédia történt, csak enyhe figyelmeztetés az égiektől, hogy bár a fellegekben nagyszerű érzés szálldogálni, de a leérkezés fájdalmas lehet. Kezeljük a helyén a dolgokat és fogadjuk el, hogy mindent összevetve nagyszerű helyen tanyázik a csapat és biztosan nem lőtték el még az összes puskaporukat.

 

fotó/František Kecskés

 

Fel a fejjel és megyünk tovább! Következik a zsolnai mérkőzés a “B” csapatuk ellen. Nekik van mit törlesztenünk. …….ezért hát marad a végszó:

Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

 

(Tarcsi Imre, a KFC szóvivője, fotó: František Kecskés)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook