MEGOSZTÁS:

Kedves Olvasóink!

A komaromonline.sk portálunk megalapítása óta eltelt egy év. Ideje a számvetésnek, ideje annak, hogy sorra vegyük a kitűzött célokat. Mit sikerült maradéktalanul teljesítenünk és mit kevésbé? Hol tartunk most és merre szeretnénk haladni?

Amikor elkezdtük felépíteni portálunk profilját, csak abban voltunk biztosak, hogy szeretnénk egy weboldalt, amely bizonyítja, hogy egy portál nem csak akkor lehet olvasott, ha skandallumot, politikai botrányokat, szenzációkat, vagy baleseteket közöl. A cél Komárom és a közeli régió tájékoztatása volt minden olyan történésről, és eseményről, amelyek pozitívan, vagy negatívan érintik az itt élőket-hatnak a mindennapjaikra. Kissé kételkedtünk abban, hogy napjainkban érdekel valakit az olyan hír, amiben nem robbantanak, nem folyik a vér, amiben nem nyilatkozik baleseti helyszínelő… Hiszen portálunk „csak” Komárom városáról, a komáromiakról, a polgárok sikereiről, eredményeiről, gondjairól-bajairól és városunk előremutató terveiről szól.

Kétségeink napról napra szertefoszlottak látva az oldalbetöltések, oldalmegosztások, a látogatók és a követők gyorsan növekvő számát. Számunkra megtisztelő a visszajelzés: a legtöbb olvasónk kiegyensúlyozott, színvonalas, hiteles és objektív tájékoztatásunkról szól elismerően. Köszönjük!

Nagyon kellemesen meglepődtünk ezeken a számokkal kimutatható tényeken, és kétségtelen, hogy ez a munkánknak új lendületet adott: ezzel Önök azt üzenték nekünk, hogy elismerik munkánkat és érdekli Önöket a folytatás.

Ez alatt a rövid idő alatt felnőttünk. Így kinőttük a régi ruhánkat. Úgy döntöttünk, hogy oldalunkat új köntösbe bújtatjuk és bevezetünk több olyan újdonságot, amelyek által Önök még az eddig megszokottnál is komfortosabban jutnak az információk széles skálájához. Fontos számunkra továbbá, hogy kialakuljon egy interaktív kommunikáció a portál és az olvasó között. Az erre irányuló műszaki fejlesztéseket is beépítettük az oldal rendszerébe.

Ahogy az már nyilvánvalóan feltűnt, az oldalunkon egyetlen zavaró reklámbannert sem talál. Ehhez a továbbiakban is ragaszkodunk, ugyanis portálunkat a NEC ARTE NEC MARTE polgári társulás működteti – a cikkeket önkéntesek írják, s arra törekszünk, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Az aktuális sajtóhírek mellett továbbra is felkeressük és bemutatjuk Komárom azon polgárait is, akik mellett nap, mint nap “csak úgy elmegyünk” és talán nem is tudjuk, hogy tettek, illetve  tesznek  valamit  városunkért  és  annak hírnevét öregbítik. Ez ugyanúgy érvényes városunk intézményeire, iskoláira, sportegyesületeire és kultúr-intézményeire is. Továbbra is foglalkozni fogunk minden olyan eseménnyel, történéssel, amelyek – így, vagy úgy – hatnak az itt élő polgárokra. Természetesen  beszámolunk minden olyan bizakodást keltő dologról is, amely a fejlődést és az előrelépést segítheti. A továbbiakban is kritikusan rámutatunk azokra a hibákra, amelyek az Önök életét akadályozzák, vagy városunk pozitív jövőképének  alakulását hátráltatják.

Minden politikai párttól, háttéremeberektől továbbra is függetlenek maradunk! Mi nem állítjuk, hogy függetlenek vagyunk. Mi függünk Önöktől, Komárom polgáraitól!

Varga Tamás

 NEC ARTE NEC MARTE P.T. elnöke

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás