komaromonline.sk
MOZAIK
Jön az első komáromi gasztro- sör és zenefesztivál
  •   

Sajtótájékoztatót és munkaértekezletet tartottak a június 30-án és július 1-jén megrendezésre kerülő I. Lehár Gasztro- Sör és Zenefesztiválról a Zichy- pont civil rendezvényközpontban.

A főszervező Lehár Ferenc Polgári Társulás nevében Klemen Terézia köszöntötte a jelenlévőket, majd a sajtó képviselőivel ismertette a részletes programot.

Klemen Terézia úgy fogalmazott, hogy ebben az évben (melyet Lehár Évnek is nyilvánítottak) ez a fesztivál nyitja a 6. Lehár Nyarat, amelyen míg az apukák söröznek és/vagy fröccsöznek a gyerekeknek is élménydús, tartalmas programokat kínálnak. A teljesség igénye nélkül lesz: íjászat, kézművesség, elektromos autó bemutató, színpadi showtánc, tuningauto kiállítás illetve motoros ügyességi verseny, barkácsolás, tájékozódási akadálypálya-futás, mesevár gyerekek és felnőttek részére egyaránt valamint szecessziós festőműhely a felnőtteknek számára. A jó kedvről pedig a Kuttyomfitty Társulat, Glamour zenekar, Tequila show band, Szabó Olivér humorista valamint fúvószenekarok és a Concordia vegyeskar koprodukciója gondoskodik majd. A fesztivál helyszínéül a Klapka teret és környékét választották a szervezők, így lesznek programok a Nádor utcán, Zichy-pontban és az Anglia parkban egyaránt.

 

Klemen Terézia (jobbra) ismertette a programot (fotó/komaromonline.sk)

A főszervező asszony arra a feltett kérdésre, hogy a Lehár Gasztro- Sör és Zenefesztivál hagyományteremtő szándékkal szerveződik-e, azt a választ kaptuk, hogy a puding próbája az evés. Ha lesz elég érdeklődő az idei fesztiválon, de igény is a lesz a következő megszervezésére, akkor a polgári társulás örömmel vág bele jövőre is ennek az “elkomáromiasított” müncheni sörfesztiválnak az ismételt megvalósításába.

 

A sajtótájékoztató és munkaértekezlet résztvevői (fotó/komaromonline.sk)

A belvárosi környezetből adódó magával ragadó hangulatú fesztivál reméljük kicsalogatja mindkét Komárom és környékének lakóit, hisz programjainkkal gondoltunk kicsikre, nagyokra, sörivókra, fröccsivókra. A jó harapnivaló sok-sok zenével, jókedvvel és tánccal lesz fűszerezve. Szórakoztató két napot tervezünk a családok részére. Adjanak egy esélyt önmaguknak, nekünk, és kezdjük a nyarat a Klapka téren!” – nyilatkozta portálunknak Klemen Terézia, főszervező.

 

 

(komaromonline.sk – MA, nyitókép: illusztráció)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook