komaromonline.sk
VÁROS
Jól sikerült a komáromi kórház nyílt napja
  •   

Az AGEL csoporthoz tartozó komáromi kórház 2018. június 27-én tartotta meg nyílt napját közel 300 érdeklődővel.

balról: Miroslav Jaška kórházigazgató, Chrenková Iveta, az Agel csoport képviselője, Ondrišová Jana, a kórház igazgató-helyettese, Ruman Patrik, a KOMVaK vezérigazgatója, Škodáček Viliam, a sebészeti osztály főorvosa

A nyílt napot elsősorban az oktatásnak szentelték. Az új információk mellett a nagyközönség – főleg a gyerekek – tanácsokat kaptak különböző betegségek megelőzésére. A bizonyítványosztás előtt két nappal rendezett esemény iránt szép számban érdeklődtek a helyi alapiskolák diákjai is.

 

A kulturális programot zenészek tették még színesebbé. A megjelenteknek lehetőséget biztosítottak ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérésre, valamint ismertették a helyes kézmosás egyes lépéseit is. A gyermekek figyelmét leginkább mentőautók és a piros orrú bohócok kötötték le. Sok komáromi iskola diákja bekapcsolódott a “Kórház a gyermekek szemével” című rajzversenybe.

A nap keretén belül Patrik Ruman a KOMVaK vezérigazgatója, szponzori támogatásként egy “vízautomatát” adott át Škodáček Viliam, a sebészeti osztály főorvosának.

 

 

“Örülünk annak, hogy már másodszor is ennyi érdeklődőt köszönthettünk kórháznukban. Ezúton is szerteném megköszönni a kórház összes alkalmazottjának a segítségét, hogy ilyen sikeresen megszervezték kórházunk nyílt napját.”- mondta el az intézmény igazgatója, Miroslav Jaška, majd hozzátette, már alig várja a következőt.

 

 

(komaromonlnie.sk – MA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook