komaromonline.sk
HÍREK
Ismét autóval ütközött a RegioJet szerelvénye!
  •   

Kisteherautóval ütközött a Regiojet személyvonat ma reggel 5 óra tájban Csallóközaranyos és Nemesócsa között a vasúti átjáróban. Aleš Ondrůj, a Regiojet szóvivőjének tájékoztatása szerint a járművezető valószínűleg nem adott előnyt az érkező vonatnak.

foto: noviny.sk

A balesetben az első információk szerint sem a vonat utasai, sem a személyzet tagjai közül senki nem sérült meg, a teherautó vezetőjét a mentők szállították el a helyszínről. Aleš Ondrůj elmondása szerint a vonat üzemképes, nem siklott ki és a sínek sem károsodtak. A helyszínen tűzoltók végezték a mentést és ők vitték az utasokat is a legközelebbi állomásra.

A helyszínelés befejezéséig és a baleset következményeinek eltávolításáig az utasokat pótlóbuszok szállítják. Információnk szerint a vasútátjárót már megnyitották.

fotó: Tibor Steininger

A Komárom-Pozsony vonal a Regiojet egyik legfrekventáltabb vonala, tavaly több súlyos, halálos áldozatot is követelő baleset is történt ezen a szakaszon, amelyet minden esetben a járművezetők okoztak.  Az anyagi kár meghaladta a négymillió eurót.

(tasr, komaromonline)

Kapcsolódó cikkek:

RegioJet – Súlyos baleset Komárom-Dunaszerdahely vasútvonalon

RegioJet személyvonata elé hajtott egy kamion Nagymegyernél

FRISSÍTVE – Ismét kamionnal ütközött a RegioJet szerelvénye


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook