komaromonline.sk
VÁROS
A hatodik emeletről esett ki egy hatéves kisfiú
  •   

Hétfőn este nyolc óra előtt kiesett a Klapka utca egyik tömbháza hatodik emeleti lakásának ablakából egy hatéves kisfiú. A pozsonyi Kramáre kórházba szállították, de nem tudták megmenteni életét, az éjszaka elhunyt – írja az Új Szó.

A rendőrség az eset érzékenységére való tekintettel nem közölt részleteket, Renáta Čuháková, Nyitrai kerületi szóvivő csupán annyit árult el, hogy a rendőrség foglalkozik az esettel – számol be a napilap.

A környéken lakók elmondása szerint hétfőn este fél 8 tájban a tömbház melletti játszótéren lévő gyerekek pánikszerű sikítozására lettek figyelmesek. „Kinéztem az ablakon, és láttam, hogy egy vérző kisfiú fekszik a ház sarkában, a bejárat mellett, azonnal hívtam a mentőket” – mondta egy fiatal anyuka. A kisfiú nagy valószínűség szerint nekidőlt az ablakon lévő szúnyoghálónak, ami kilazult. „Többször előfordult, hogy az ablakból kiáltozott le a játszótéren lévő társainak, talán most is ezt tehette” – mesélte egy másik lakó. Sajnos, nem volt semmi, ami a zuhanást felfoghatta volna, egyik lakás ablakán sincs ruhaszárító. Értesülésünk szerint a baleset idején a lakásban, de egy másik szobában tartózkodott a kisfiú, Dávid édesanyja is. Az asszonynak egy 12 éves kislánya is van – áll az Új Szó online írásában.

(forrás: ujszo.com)


  •   

komaromonline.sk

Like Us On Facebook