komaromonline.sk
HÍREK
Három komáromi srác képviseli Szlovákiát az Európa-bajnokságon!
  •   

Eldőlt, kik képviselik Szlovákiát a junior kajakosok és kenusok versenyén az Európa-bajnokságon! A hétvégén rendezték meg Pozsonyban azt a válogatót, amelyen az eredmények függvényében dőlt el, kik jutnak ki a junior Kajak és Kenu Európa-bajnokságra.

Koczkás Dávid, Zilizi Richard és Banai Tóth István

A junior kajak és kenu Európa-bajnokságon, Szlovákiát és természetesen városunkat is három komáromi kenus fiú fogja képviselni! Ezek nem mások, mint Koczkás Dávid, Zilizi Richard és Banai Tóth István. A bajnokságot idén Szerbia fővárosában, Belgrádban tartják meg június 23-25-én.

Koczkás Dávid a válogatón egyéniben három távon aratott sikert, mégpedig 1000, 500 és 200 méteren lett az első 17 évesen a 18 évesek kategóriájában. Így egyéniben Dávid, míg C2-ben, azaz kenu kettesben pedig Zilizi Richard és Banai Tóth István 100 és 500 méteren állnak majd rajtvonalhoz az Európa-bajnokságon.

A fiúk edzője, Koczkás Olivér büszke lehet a fiúkra, hiszen a három komáromi srác képviseli majd országunkat a hónap végén megtartandó Európa-bajnokságon.

Koczkás Olivér a fiúk edzője

Úgy gondoljuk, ennél nagyobb öröm nincs, amikor városunk hírnevét öregbíti egyszerre három tehetséges fiú, akikre jogosan büszke lehet egész Komárom! Hajrá!!!

(komaromonline.sk)

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook