komaromonline.sk
HÍREK
Éjszaka a Jókai suliban
  •   

A Diákparlament és Péntek Sabina szervezésében május 26-án megrendezésre került a Béke utcai Jókai Mór Alapiskolában az első “iskolában éjszakázós” akció. Az eseményen a nyolcadik és a kilencedik évfolyam diákjai vettek részt.

Mivel a gyerekek már nagyon régóta szerettek volna egy ehhez hasonló napot, mindenki nagyon izgatottan várta. Este 6-tól egészen hajnal 1-ig különböző versenyek és játékok foglalták le a gyerekeket, mint például a lányok és fiúk fociverseny, röplabdaverseny, tantárgyakból összeállított keresztrejtvények megfejtése az iskola különböző pontjain, twister és activity. Az éjszakát rémtörténetek mesélése és a közös filmvetítés zárta.

Az éjszakára az alvás nem igazán volt jellemző, viszont annál több beszélgetés töltötte ki, ami erősítette a csapatot és kapcsolatokat. Reggel mindenki arcán láthatóak voltak a fáradtság nyomai, de az élmények okozta jókedv és boldogság mindent felülmúlt.

Nagy köszönet a sok segítségért az éjjel ügyelő kollégáknak a Diákparlament tagjainak és a szülőknek, akik támogatták az eseményt különböző finomságokkal.

Az akció további fotói az iskola Facebook oldalán találhatók:


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook