komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Egy lovas kocsiban két részeg hajtót fülelt le a rendőrség

MEGOSZTÁS:

2019/5/23

Az ógyallai rendőrség járőrei hétfőn éjjel, fél tizenegy magasságában igazoltatás céljából Hetényen megállítottak egy lovas kocsit, melyen két személy utazott. Az ötvenkét éves hajtó szervezetében az alkohol-szonda 1,9 ezreléknyi alkoholt mutatott ki.

A férfival szemben a járőrök azonnali rendőrségi intézkedésként elzárást alkalmaztak és ittas állapotban, függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett közúti veszélyeztetés miatt eljárást indítottak ellene.

Miután a rendőrség az ittas kocsissal távozott a helyszínről, a másik férfi átült a bakra és folytatta útját. Őt két órával később a bátorkeszi rendőrség járőrei állították meg. Az új hajtó estében a szonda 2,04 ezreléknyi alkoholszintet mért. Így rendőri intézkedés keretén belül azonnal őt is előállították és megindították ellene a hatósági eljárást.

 

fotó/Polícia

Mivel alkoholos befolyásoltság alatt nem csupán a gépjárművezetők, de a kocsihajtók is magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára, rájuk ugyanúgy vonatkoznak a törvények!

(komaromonline.sk, forrás: KR PZ Nitra)

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.