komaromonline.sk
HÍREK
Egy komáromi sportoló is volt a terrortámadáskor Barcelonában
  •   

A tegnapi, Barcelonában történt terrortámadás következtében 14 ember meghalt és több, mint 130-an megsérültek. Portálunk tudomására jutott, hogy éppen ezekben a napokban egy fiatal komáromi sportoló, Kádár Filip is Barcelonában tartózkodik.

forrás/Daniel Vil via AP

A néhány napja számoltunk be arról a hírről (ITT), hogy Szayka Róbert és tanítványa Kádár Filip világbajnoki aranyérmet szereztek Horvátországban a 7. Combat Ju-Jutsu Világbajnokság és Világkupán. A világbajnokság után egy kis pihenőt követően Kádár Filip elutazott Barcelonába a Ju-Jitsu edzőtáborába, ahol jelenleg is tartózkodik. Portálunk ma, a terrortámadás után egy nappal felvette vele a kapcsolatot.

jobb oldalon: KÁDÁR Filip

Filip, rendben vagy? Nem történt semmi bajod? 

Én rendben vagyok, semmi bajom és köszönöm az érdeklődést. De nagyon sajnálom azokat az ártatlan embereket, akik meghaltak. 

Mit csinálsz Barcelonában? Milyen ott a jelenlegi helyzet?

Jelenleg Barcelonában a Ju-Jitsu nyári nemzetközi edzőtáborában vagyok. Tegnap a terrortámadás után hatalmas káosz volt itt. Most már nyugodtabb a helyzet. De még tegnap este is nagyon kellemetlenül éreztük magunkat. Mivel az a hír terjedt el, hogy a környéken még várható három hasonló terrortámadás. Az emberek között nagy az összetartás, például amikor tréning után jöttem a szállásra, a taxik ingyen szállították az utasokat és a metro is ingyen volt.

A társaidnak sem történt semmi baja?

Nem, hála az égnek, akkor nem tartózkodtunk ott a helyszín közelében. De az edzőm tegnap este egy ebédre volt meghíva abba az étterembe, amelyik a terrortámadás helyszínén található. De az ebédet korábban lemondta, mert valami közbe jött neki. A tervezett találkozó után egy órával meg megtörtént a katasztrófa. Jó hogy nem tudott elmenni.

(komaromonline.sk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook