komaromonline.sk
HÍREK
Dragúň Marian két bronzérmet hozott el az 56. Szlovák Nagydíjról
  •   

A komáromi Delta úszóklub tagjai is ott voltak Knihár Michal edző vezetésével az egyik legjelentősebb hazai úszóversenyen, a Szlovák Nagydíjon, a múlt hétvégén. Ötven klub versenyzői indultak a díjakért.

A szlovák élvonal mellett, kilenc országból érkeztek úszók. Komáromot Dragúň Marian, Szászová Ema és Szászová Miriam képviselték.

Dragúň Marian valamennyi mellúszó távon bejutott az esti A döntőkbe, és két alkalommal sikerült a dobogóra állnia. 50 és 100 méteres mellúszásban is bronzérmet szerzett. Utóbbi távon az idei év legjobb hazai teljesítménye is csak a harmadik helyre volt elegendő számára, észt és kirgiz ellenfelei előtt. 50 méteren javított saját eddigi idején, és csupán két század másodperccel maradt el az idei rövidtávú úszó Európa-bajnokságra való kvalifikáció időhatárától.

1.Martin Allikvee (EST), 2.Marek Botík (SVK), 3.Marián Dragúň (SVK)

A Szász-lányok most először mutatkoztak meg az idősek 50 méteres versenyén, és már a rajt kiharcolása is jelentős eredménynek számít a rendkívül erős nemzetközi mezőnyben. Az pedig, hogy Szászová Miriam 200 méteren a B fináléba jutott, egyenesen hihetetlen teljesítmény.

(komaromonline.sk, nyitóképen Knihár Michal edző és Dragúň Marian, fotó: KM)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook