komaromonline.sk
RÉGIÓ
Dr. Molnár Attila lett az év polgármestere
  •   

DÉL-KOMÁROM – A közel negyedszázados múltra visszatekintő díjat a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű rendezvényen péntek délelőtt adták át Hajdúszoboszlón. Az Év Polgármestere elismerő címet Dél-Komárom vezetője, Molnár Attila kapta.

Ez a díj valamennyi komáromi közös sikere! Köszönöm mindazoknak, akik szavazatukkal támogattak! Azt gondolom, hogy ez a kitüntetés ugyanazt jelképezi, mint a jelenleg épülő új komáromi Duna híd: az összefogást, a szeretetet és a barátságot – fogalmazott az átadón dr. Molnár Attila polgármester.

A kitüntetetteket dr. Dukai Miklós, a Belügymisztérium önkormányzati helyettes államtitkára méltatta. A Szféra Kft. internetes szavazásán az év alpolgármestere Holopné Schramek Kornélia, Budapest XIII. kerületének alpolgármestere lett, míg az év jegyzőjének a karcagi dr. Rózsa Sándor Györgyöt választották.

 

Az év polgármestere díjjal kitüntetett Molnár Attila, Komárom városvezetője, Holopné Schramek Kornélia, Budapest 13. kerületi önkormányzat alpolgármestere, az év alpogármestere és Rózsa Sándor György, Karcag jegyzője, az év jegyzője. (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

(Komárom Város hivatalos FB oldala)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook