komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

A dobogós helyezés esett áldozatul a KFC liptói vereségének

MEGOSZTÁS:

A tavaszi szezon első két fordulóját már hagyományosan ősszel bonyolítják le a második ligában. Így ma Liptószentmiklóson a 16. fordulóban a helyi gárda fogadta a komáromi KFC csapatát. A hazaiak a szezon első mérkőzésén Komáromban szenvedtek váratlanul 5:1 arányú vereséget, ezért fűtötte őket a vágy a revansra.

Az öt sárgalapos Nurkovicsot nélkülöző vendégek azonban nem ijedtek meg a várható hazai rohamoktól, sőt az elejétől tetszetős akciókkal veszélyeztették a liptói kaput. Domonkos révén a vezetést is korán megszerezték és több góllal kecsegtető támadást vezettek , de sajnos a helyzetek kihasználatlanul maradtak. A félidei sípszó előtt pár perccel a hazaiak egy jogos 11-essel kiegyenlítettek.

A második félidőben felváltva forogtak a kapuk veszélyben , ám a szerencse újból a hazaiak mellé szegődött és a maguk javára fordították a mérkőzés állását. Ezzel a szoros eredménnyel a júliusi komáromi fiaskót nem tudták feledtetni, viszont az erejüket mutatja , hogy a tabellán a KFC-t leszorították a dobogóról. sőt mivel a Szakolca is vereséget szenvedett, a második helyre léptek elő.
A komáromiak jövő héten pénteken a bártfaiakat fogadják odahaza, majd a bajnokságban hosszabb szünet következik.

Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

(T.I.-KFC, nyitókép-illusztráció)

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.