komaromonline.sk
RÉGIÓ
Díjakat nyertek a Jánoska cukrászda fagylaltjai – “Év fagylaltja 2018”
  •   

Az “Év fagylaltja” verseny 2018. Sztaracsek Ádám a dél-komáromi Jánoska cukrászda tulajdonosa méltón lehet büszke utolsó eredményére, amelyet a közösségi portálon osztott meg. A Hunyadi gesztenyés fagyija Közönség- és különdíjat kapott és a Ribizlis-Málnás csokisorbet-fagyija pedig a Kézműves kategória dobogója harmadik fokán végzett. 

“Tegnap Szegeden a napfény városában került megrendezésre az év fagylaltja verseny, ahonnan nem üres kézzel jöttem el. A teljes kézműves kategóriàban indultam 2 fagylalt kreációmmal, ahol minden teljesen saját magam állítok elő, azaz a legnehezebb kategória, ha azt nézzük.

– A Hunyadi gesztenyés fagylaltom 70 fagylalt közül Közönségdíjat kapott, ami az egyik legnagyobb kitüntetés és egy különdíjat.

– A Ribizlis-Málnás csokisorbetem, pedig a szakmai zsűri szerint a Kézműves kategória dobogó 3. helyére volt méltó.

 

fotó/facebook

 

Egy élmény volt.. izgultam nagyon. Nagyon sok agyalás, estékbe nyúló teszteléseimbe, álmatlan éjszakákba került. De azt hiszem megérte! 🙂 Köszönöm szépen Mindenkinek, aki mellettem volt, aki szurkolt és azoknak is, akik elviseltek, amikor már ingerült, ideges voltam a kialvatlanságtól.

– A fagyik a mai napon még nem kerülnek ki a pultba. Kicsit szeretném magam összeszedni, de holnapra már igyekszem elkészíteni őket, hogy Ti is megtudjátok kóstolni . 🙂 Hisz én értetek, Nektek fagyizok és a Ti mosolyotok, elégedettségetek lendít tovább sokszor a sok munkán, a fárasztó napokon.” (Sztaracsek Ádám)

(komaromonline.sk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook