komaromonline.sk
HÍREK
Csőrepedés a felújított Király püspök utcában
  •   

Még át sem adták hivatalosan a felújított Király püspök utcát, máris bontani kell az új aszfaltot: tegnap este ugyanis megrepedt az egyik, újonnan lefektetett vízvezeték.

foto/komaromonline.sk

Ruman Patrik, a városi tulajdonú KOMVaK víz- és csatornaművek igazgatója portálunknak elmondta, sikerült pontosan bemérniük ENIGMA mérőműszerrel a szivárgás pontos helyét, és még a mai nap folyamán elhárítják a hibát. A szivárgás oka az újonnan lefektetett HDP 110 típusú vízvezeték sérülése lehet. Ruman téjékoztatása szerint a csőtörés pontos okát csakis az útburkolat feltörése után tudják megállapítani. A vízellátás egész nap szünetelni fog. A javítási munkálatokat a HAES cég végzi.

foto/komaromonline.sk

A városi nagy utcafelújítási projekten belül a Király püspök utcában zajlott az egyik legszéleskörűbb felújítás, ahol nemcsak az útburkolatot, hanem a gáz- és vízvezetéket is cserélték, ezenkívül megújult a közvilágítás, a járdát pedig térkővel rakták ki. A munkálatoknak már a szeptemberben be kellett volna fejeződniük, ám csak néhány napja hagyták el a munkagépek a területet. Úgy tűnik azonban, hogy a jelentős csúszás ellenére nem sikerült alapos munkát végezni, a csőrepedés miatt alig egy héttel az aszfaltozás után már fel is kell törni az új burkolatot.

(komaromonline.sk, -kamp-)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook