komaromonline.sk
HÍREK
Csak a szerencse hiányzott a KFC győzelméhez
  •   

KFC – Pohronie 1:1 (0:1) G.: Nurkovics ill. Pavúch

Nem éppen kedvező előjelekkel indult a találkozó a hazaiak szemszögéből, hiszen a két utolsó elvesztett mérkőzés után és a sérülési hullámtól tizedelve az edzőnek rendkívül megfontoltan kellett a fiúkat felkészíteni a veretlen és rutinos, összeszokott garamszentkereszti Pohronie gárdája ellen.

Öt percnyi tapogatózó játék után a hazaiak pörgették fel a tempót és néhány pazar támadás végén veszélyeztették a vendég kaput. Az ellenfél védői azonban néha saját erejükből , néha némi játékvezetői segédlettel sikeresen megóvták hálójukat a hazai góltól.A félidő végét jelző sípszó előtt aztán beigazolódott a faramuci szabály, hogy ha nem adsz kapsz.Így a vendégek vezetésével vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második félidőre az Olejník legénység még nagyobb sebességre kapcsolt és csak idő kérdése volt az egyenlítés, ami végül egy pompás Nurkovics góllal sikerült is.A hazai fiatalok vérszemet kapva igazi tűzijátékot rendeztek az ellenfél kapujánál és bizony a vendégek csak a Fortuna asszonyság kegyeinek köszönhetik , hogy végül is az egyik pontot el tudták rabolni.Nurkovics fejesénél és Mészáros kapu előtti helyzeténél már szinte mindenki gólt kiáltott , ám sajnos a háló nem rezdült.

Le a kalappal a fiúk előtt és köszönet a lelkes közönségnek a nem mindennapi szurkolásért.

Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

(T.I., KFC)

 

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook