komaromonline.sk
HÍREK
Bemutatkozott a komáromi kórház új igazgatója
  •   

Július 10-től Miroslav Jaška a komáromi kórház új igazgatója, aki Milan Leckéšivel, a kórházat irányító Agel Rt. elnökségének elnökével, valamint Michal Pišojával, az Agel SK elnökségének elnökével közös sajtótájékoztatón ismertette a kórház beruházási terveit. Miroslav Jaška közel hét éve van az Agel alkalmazásában, az utóbbi hat évben a lőcsei, valamint a korompai kórházat irányította.

balról: Miroslav Jaška a komáromi kórház új igazgatója, Milan Leckéši, a kórházat irányító Agel Rt. elnökségének elnöke és Michal Pišoja, az Agel SK elnökségének elnöke

A kórház tulajdonosa, Nyitra megye 2040-ig meghosszabbította az Agel SK-val kötött bérleti szerződését, és a régi-új üzemeltető komolyabb beruházásokat készül megvalósítani városunkban. Egyrészét a belgyógyászati pavilont újítják fel, másrészt az anaszteziológiai és intenzív betegellátó osztályt, és egy központi betegfelvevő pult létrehozását is tervezik.

Michal Pišoja arról számolt be, hogy a komáromi, a lévai és az aranyosmaróti kórházakat klaszterbe tömörítik, szorosabb együttműködést kialakítva közöttük. A klaszter vezetésével Miroslav Jaškát bízzák meg. Az Agel az elkövetkező években közel 17 millió euró beruházást tervez a három kórházban, ebből 8-at komáromiban.

(Alžbeta Sivá, az Agel SK szóvivője)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook