komaromonline.sk
VÉLEMÉNY
Balogh Henrietta: Hihetetlen körülmények a komáromi uszodában …
  •   

velemenybanner

uszasNem tudom és nem is akarom szó nélkül hagyni (mint annyi mindenki más) azokat a változásokat, melyek kb. 2-3 hete uralkodnak a komáromi uszodában…

Állítólag Komárom városa arról is híres, hogy támogatja a gyerekek úszásoktatását….amit a történtek után nagyban megkérdőjeleznék. Ugyanis az októberi hónaptól megváltozott az a többéves rendszer, miszerint a két csapat egymást havonta váltva egy-egy órát úszhatott. Most, valaki önkényes kínlódásának következménye képpen, a két csapat, kb. 50-60 gyereknek az uszoda vezetősége csupán 1 órát engedélyezett. Ez azt jelenti, hogy a már fent említett 60 gyerkőc egyszerre használja a nagy medencét, amiből nekünk 2, a másik csapatnak “IGAZSÁGOSAN” 😉 4 sáv jutott. Ez azt eredményezte, ahogy a felvételen is látható, hogy senki sem képes az úszásra összpontosítani, mivel egy-egy sávban két irányban is úsznak és vigyázniuk kell egymásra. A múlt héten már baleset is volt ebből, aminek kisebb agyrázkódás lett a következménye.

Hozzátenném, hogy a gyerekek ki lettek tiltva a kis medencéből is. A jövőben 10 euro/óra különdíjért használhatják csak. Gusztustalan, hányingerem van az egésztől…. Bezzeg egy éve mindenki itt hivalkodott a felújított kis medencével kapcsolatban, hogy így meg úgy fogja szolgálni a gyerekeket….meg lesz bébiúszás…bla- bla- bla. A múlt héten meg beállították a gondnok bácsit, hogy a gyerekek véletlenül se merészkedjenek a kis medence területére. Nem engedték őket meleg vízzel se zuhanyozni. Az uszoda másik részében 5 percig kellett folyatni a vizet, mire enyhén langyos víz folyt. NORMÁLIS DOLOG EZ???

Szóval, kérdezem én, anyuka, miért kell nekem becses időmet valaki, valakik butasága miatt ennek a szövegnek az írására fordítanom? Miért nem becsüljük, hogy jönnek a gyerekek, úszni szeretnének, mozogni… ??? Miért nem támogatjuk őket? Annyi a túlsúlyos gyerek, akik 7-8 órát az iskolában, majd otthon a számítógép előtt ülnek…. Miért akarják elvenni tőlük a mozgás örömét? Az uszodát??? A kedvet, oda járni? Mert ahogy mi felnőttek, ők is észrevették a változást.

Kinek származik érdeke abból, hogy a gondolom, amúgy is kihasználatlan, csekély nyereséggel működő uszoda még kihasználatlanabbá válljon, mivel sok szülő, köztük én is, elgondolkodtunk, hogy lesz-e ezek után még értelme ide járni… Vagy átmegyünk magyarba, aztán meg jöhet a nyafogás, hogy miért nem a városunkat támogatjuk, ha itt is van uszoda….hát ezért….

Ez a nagy helyzet….de várom annak a jelentkezését, aki logikus magyarázatot tud adni ezekre a negatív változásokra.
Remélem a helyzet mihamarabb pozitívan megváltozik!

(Balogh Henrietta)

(A véleményt a szerző beleegyezésével teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük)

 

kuldje el nekunk...

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook