komaromonline.sk
HÍREK
Az összefogás iskolapéldája a komáromi Tulipán Óvodában
  •   

Május 13-án, szombaton délelőtt az óvoda és az óvoda mellett működő szülői szövetség alapszervezete gulyáspartit szervezett hagyományaihoz híven. Az idei gulyásparti bevételét Gelle Szofika, Szofikánk gyógyulásának megsegítésére ajánlottuk fel. A jótékonysági rendezvényünkhöz csatlakoztak motorosok Dunaszerdahelyről és a Moto klub Children of Heaven – Komárom tagjai is. Helyszín a komáromi Tulipán Óvoda volt.

Elsőként a motorosok érkeztek meg az óvodaudvarra, nagy érdeklődést keltve a Víz utcán is. A gyermekeket egész délelőtt kézműves-foglalkozás várta. A versenyjátékokra minden résztevő érkezése után került sor, a karikafoglaló, gyermekcipelés, kötélhúzás, lovacskázás mind- mind nagy sikert aratott a gyermekek, szülők, motorosok körében. Közben sültek az óriáspalacsinták Szlatki Viktor és fia Áron, volt óvodásunk jóvoltából. A több száz palacsintának egész idő alatt nagy keletje volt, a barackízes és csokis is az utolsó darabig elfogyott. A gulyás az óvoda udvarán főtt hatalmas üstben barátok és az óvoda munkatársainak jóvoltából, melynek a rendezvény végére már csak az illatfelhője maradt hírmondónak. Tizenegy óra körül a motorosok nagy része látványos felvonulással távozott más elfoglaltságuk miatt, de előtte felbőgtek a hatalmas járgányok, majd gyermekeink kipróbálhatták azokat, az ilyenkor elmaradhatatlan gumiégetés is szórakoztatta  az udvaron a résztvevőket. A tartalmas délelőtt folytatásában Gizi bohóc a gyermekeinket szórakoztatta, majd a Kard Rendje tagjai tartottak látványos bemutatót.

A közös ebéd elfogyasztása után a több mint 100, összegyűlt tomboladíjak kihúzására került sor kicsik és nagyok nem kis örömére. A rendezvény támogatói voltak: Motoros bácsik Dunaszerdahelyről, Bakai Főső kocsma aprócska csapata, VIDA GYURI(hentes) és családja, SOÓS CSILLA ólomüveg, Bakai Főső kocsma asztali társasága , FATAPINCE- Badacsony,SCOUT üzlet- Dunaszerdahely, PhDr. KNIRS IMRE- Komárom Város alpolgármestere, CSEH PETER Dolný Bar keramikus, ARMY SHOP Dunaszerdahely, HÁJAS LÁSZLÓ Kava, FÖLDES ISTVÁN – PEKÁREŇ F & K, SZMSZSZ Alapszervezete , ANDREA SHOP, ART CAFÉ & Restaurant- Komárom, VRÁBEL SZILVIA Komárom, BAKAI család /Süni csoport, SZLATKI IZOLDA és családja a Tulipán óvoda munkatársa, MÁCSIK JOHANNA a Tulipán óvoda munkatársa, MÉHES család /Süni csoport/, SZABÓ ANDREA a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, MICIMACKÓ CSOPORT, IZSÁK CSALÁD /Izsa/, FEKETE TAMÁS, ELF kozmetika, CSALA család /Süni csoport./, BORSOS JÁNOS és családja  /Izsa/, VÖRÖS család /Csiga csoport./,NÉMETH család /Micimackó csoport./, INFORMA A.S., SÜNI CSOPORT, FORRÓ család /Micimackó csoport./, FEKETE család, CSIGA CSOPORT, VASAS család /Micimackó csoport./, ZAKÁLY MÁRIA a Tulipán óvoda munkatársa, BALOGH ÉVA és családja /Süni csoport./, BURGEL család/Mókus csoport./, EGYHÁZI család /Mókus csoport./,Mgr.FÜSI KATALIN a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, KRCHO HELENA a Tulipán óvoda munkatársa, BÜI család /Mókus csoport./, MÓKUS CSOPORT, ŚKULIBA család /Csiga csoport/, IGRÉNYI család /Mókus csoport./, MATUS család /Mókus csoport./, MESINGER ILONA a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, PŠENÁK család /Mókuscsoport./, VÉGH család  /Csiga csoport./, KULCSÁR ANIKÓ  a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, KOLIBÁCS család /Csiga csoport./, SÁNTA család /Mókus csoport./, PIVODA KATALIN és családja a Tulipán óvoda óvodapedagógus, a TULIPÁN ÓVODA KOLLEKTIVÁJA, KOVÁCS család /Mókus csoport./, NAGY család /Mókus csoport./, VRABEC MAGDALÉNA a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, Bc.VÖRÖS BATHÓ ÉVA és családja, a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, Bc.JANKÓ ANETT a Tulipán óvoda óvodapedagógusa, NAGY ÁKOS, Komárom, POLGÁR ZSANETT és családja /Süni csoport./, HOCINEC család /Csiga csoport./, VARGA család /Mókus csoport./, HORVÁTH család /Mókus csoport./, VRABEC DENISA és családja, MOLNÁR család /Micimackó csop./, UDVARDI család /Mókus csop./, BACSA család /Csiga csop./, SZűCS család /Csiga csop./, SZAPU ÁRPÁD és családja /Csiga csop./, HORVÁTH VIVIEN és családja, HEGEDŰS család /Süni csop./, PASTOREK ANITA és családja /Süni csop./, Mgr.Keszegh Béla Komárom Város alpolgármestere, Szabó Kinga Tany, Nagy Imre Komárom, Moto klub Children of Heaven – Komárom, Cseledi János Komárom, Michac Szilvia a Tulipán Óvoda igazgatónője. Köszönjük a támogatást mindenkinek!

A meghívott vendégek közül PhDr. Knirs Imre, Mgr. Keszegh Béla Komárom Város alpolgármesterei, valamint Mgr. VelebováGeorgína a komáromi Iskolaügyi Főosztály szakreferense tették tiszteletüket a rendezvényen. A Komáromi Tulipán Óvoda helyszínéül szolgált a jó és tenni akaró emberek összefogásának, egy olyan páratlan rendezvénynek lehettünk résztvevői, ahol a szív és a lélek megtelt szeretettel, az összefogásból származó jóérzéssel, büszkeséggel, hogy emberek tudunk maradni a bajban is. Szofikánk nem lehetett velünk, de jelképesen minden gyermekünk nyakában ott lógott érem formájában mosolygós fotója, jelképezve azt, hogy szívünkbe zártuk őt és sorsában osztozunk. Üzentünk neki a rendezvény elején: Veled vagyunk Szofi! Gyógyulj meg Szofi! Reméljük, hogy ennyi összefogásnak hatalmas ereje van és hamarosan ismét óvodásaink között tudhatjuk őt egészségesen, hogy gyermekkora felhőtlenül teljen neki is. Nem utolsó sorban, de külön köszönöm meg munkatársaimnak az önzetlen összefogást, azt, hogy az első szóra hatalmas munkába fogtak és oroszlánrészt vállaltak a rendezvény megszervezésében, valamint annak a dunaszerdahelyi motorosnak is kijár a külön köszönetnyilvánítás, aki nagyszerű ötletével felkereste az óvodánkat, hogy közösen rendezzünk egy jótékonysági rendezvényt leukémiában szenvedő óvodásunk javára. Dunaszerdahelyi barátaival együtt mondhatni, fővédnökséget vállaltak a jótékonysági rendezvényünk felett és a rendezvényt a kezdetétől a megvalósulásáig támogatták.

„Az ember értékét nem az adja meg, hogy mennyit tud, hanem az, hogy mennyire van benne szeretet.“ (Szent Ágoston)

(Michac Szilvia- óvoda-igazgatónő, fotók: Szlatki Izolda)

Kapcsolódó cikkek-fotógaléria:

Jótékonysági gulyáspartit tartottak Szofikáért


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook