komaromonline.sk
HÍREK
„Az Ipari, ahogyan én látom” – FOTÓK
  •   

Az Ipari Szakközépiskola diákjainak szunnyadó kreativitását volt hivatott előcsalogatni az iskolában meghirdetett fotópályázat, amely arra volt kíváncsi, hogy a kötelező tanórákon és rövid szüneteken túl hogyan élik meg az iparis lét mindennapjait.

Az ősszel meghirdetett pályázatra a határidő leteltéig szép számú alkotás érkezett, a tanórák, az iskolai és kollégiumi környezet ihlette képek jól mutatják, hogy a diákok milyen sokféle módon látják középiskolásként azokat a helyszíneket, ahol hétköznapjaik java részét töltik.

A fotópályázat eredményhirdetésére karácsony előtt került sor, amit nagy várakozás előzött meg, hiszen az első három helyezett pénzjutalomban is részesült. Az első díjat A múlt a jövő alapja c. fényképéért Both Bence, 1. K-s tanuló kapta. A második helyezett a 3. C osztályos Urban György Árnyjáték c. alkotása, a harmadik Žuža Dávid, 1. C osztályos tanuló Következő óra elnevezésű pályaműve lett. A negyedik helyen Nagyová Edina 1.D, míg az ötödik és hatodik helyen Žuža Dávid további két fényképe végzett.

Az eredményhirdetés – a díjakat Vetter János az iskola igazgatója adja át

 

A pályázók között voltak, akik már az Ipari fotószakkörének tagjaiként vettek részt a versenyen, amely a következő években is megmérettetési lehetőséget biztosít majd azoknak, akik érdeklődnek a fotózás iránt. A szakkör vezetői szívesen látnak mindenkit, aki tökéletesíteni szeretné a tudását ezen a téren, hogy minél több szemszögből csodálkozhassunk rá arra, amit az iskolában naponta látunk, de szinte észre sem veszünk.

(Petheő Boglárka)

 

A díjazott fotók:

1. Both Bence 1K 1 – A múlt a jövő alapja

 

2. Urban György 3C 2 -Árnyjáték

 

3. Žuža Dávid 1C 2 -Következő óra

 

4. Nagyová Edina 1 D – Nem mindennapi látványok

 

5. Žuža Dávid – Ablakon át

 

 

6. Žuža Dávid 1C – Törött kényelem

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook