komaromonline.sk
VÉLEMÉNY
“Az első filmes élményem a megújult Tatra mozinkban”
  •   

Nagy örömömre tegnap sikerült megnéznem az Öngyilkos osztag című 3D filmet. A jegyet még délben megvásároltam közben csodálkozván mennyi szabad hely van még, viszont így könnyebb volt a választás. A pénztárnál levő képernyő alapján alulról a második Tom nevű széksor közepén a 6-os széket /fotelt/ választottam, hogy közelebb legyek a vászonhoz. Este hét előtt beesve a váróterembe igencsak meglepődtem a sorban várakozó tömeg láttán. Tömegen átküzdve, szemüveget megkapva elégedetten bejutottam a terembe és magabiztos léptekkel elindultam lefele a Tom széksor irányába. Ekkor ért a meglepetés, ilyen név alatt futó széksor bizony nincs. Ahelyett, hogy logikusan gondolkodtam volna kicsit lefagyva immár elbizonytalanodva mentem segítséget kérni a jegyszedő hölgyeményektől. Mint kiderült a képernyő alján levő második sor valójában felülről a második. A kislány kedvesen elnézést kért a félreértés végett /amit okoztam/, én meg kicsit szégyenkezve, hogy megint hoztam a formám, végre elfoglaltam a helyem. A fotel nagyon kényelmes széles karfával és végre már nem kell könyökharcot vívni a szomszéddal. Jó húsz perc csúszással /gondolom a sorban állók miatt/ elkezdődött a vetítés. Már a reklámok alatt kiderült a térhangzás nagyon jó, szinte tökéletes, bár kicsivel több hangerőt elbírtam volna még viselni. A 3D kép is tökéletes a kapott szemüvegen keresztül nézve amelyről mint kiderült aktív. Próbának vittem magammal a Jókaiban vásárolt és használt szemüveget, de az itt mit sem ér.

Az összbenyomás nagyon jó volt, az meg már csak hab volt a tortán, hogy a film is tetszett. Elfogulatlanul semmi negatív dologgal nem találkoztam,minden szórakozni vágyónak csak ajánlani tudom.
Az élményért köszönet R.Boldizsár úrnak az áldozatos kitartó munkáért és a város azon képviselőinek kik lehetővé tették a mozi bérbeadását! További sok sikert és nézőt, még találkozunk !

“Támogassuk a hazait!”

Köpcsényi Laci  478203_389817677766307_438069162_o

kuldje el nekunk...


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook