komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

A mai naptól látogatási tilalmat rendeltek el a komáromi kórházban

cof

MEGOSZTÁS:

A koronavírus okozta járványügyi helyzet romlása miatt július 22-től (szerdától) ismételten tilos a látogatás az AGEL csoporthoz tartozó komáromi kórház fekvőbeteg-ellátó osztályain.

Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozó betegek és az intézményben dolgozó egészségügyi alkalmazottak védelme, esetleges megfertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

A látogatási tilalom mellett továbbra is érvényben marad a kórház területére belépő páciensek előszűrése: testhőmérsékletet mérés, járványügyi kérdőív kitöltése, valamint kötelező az egyéni védőeszközök (maszk, vagy a száj és orr eltakarására alkalmas kendő) használata, és a fokozott kéz fertőtlenítés.

Martina Pavlíková, az AGEL csoport szóvivője kiemelte, hogy „A műtétekre váró páciensek COVID-19 típusú koronavírusra történő tesztelését kórházunk továbbra is bebiztosítja. Az intézmény vezetésének korlátozó intézkedése értelmében azonban kórház területére szerdától csak az egészségügyi ellátásra szorulók léphetnek be. Ennek mértéke nem változik, kórházunk továbbra is teljeskörű ellátást biztosít a pácienseknek.

(komaromonline.sk, AGEL SK)

 

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.