komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Meggyulladt a hulladék a szemeteskocsiban

MEGOSZTÁS:

 

A Komáromi Városi Hivatal a közösségi hálón tájékoztatott egy kellemetlen esetről, amely hétfő délelőtt történt.

A tavalyi esethez hasonlóan, amikor is egy roller összepréselt elemje gyújtotta meg a kukásautó tartalmát, most ismét kigyulladt a KN SMART SERVIS R.t. városi cég egyik hulladékszállító autójában lévő szemét. “Az ilyen esetekben – tűz észlelésekor a kollégák szigorú előírások szerint, függetlenül a helyszíntől azonnal ürítik a járművet” – áll a nyilatkozatban. Ebben az esetben a komáromi Mély utcában kellett – az autóban nagyobb károk elkerülése miatt – azonnal kiönteni az utcára a szemetes kocsi tartalmát.

 

A rendőrség és a tűzoltóság együttműködésével sikerült az izzó hulladék kigyulladását megakadályozni. A szemeteskocsiban szerencsére semmilyen nagyobb kár nem keletkezett, eltekintve a hátsó biztonsági fólia részbeni megolvadásától. A kiborított hulladékot a KN SMART SERVIS R.t alkalmazottjai később eltávolították.

Ez van, amikor a háztartási hulladék közé olyan dolgokat dobunk ki, ami nem oda való és veszélyes. Kérünk mindenkit, hogy válogassuk-szelektáljuk a hulladékot, és minden hulladékot az arra megfelelő helyre dobjunk ki – írja végezetül és kéri a lakosokat a városi hivatal.

(komonline.sk, forrás kvh, nyitókép 2023)

Hozzászólások

Show Buttons
Hide Buttons