komaromonline.sk
HÍREK
2. Aerobic Maraton a komáromi MARIANUM Egyházi Iskolaközpontban
  •   

2018. április 26-án a Komáromi Napok sporteseményeként rendezik meg a 2. AEROBIC MARATON-t a komáromi Marianum Egyházi Iskolaközpontban.

A tavalyi nagy sikert aratott rendezvénnyel avatták fel az iskolaközpont felújított tornatermét, az idei aerobik maraton pedig már hagyományteremtő céllal szerveződött.

“Az előző évben nagy meglepetésünkre rengetegen éltek a lehetőséggel, hiszen a rendelkezésre álló 8 óra alatt mintegy 360-an sportoltak. Idén azt szeretnénk, ha a résztvevők száma tovább növekedne.”- mondta el a portálunknak Varga Krisztina, az esemény főszervezője.

 

 

Az 1. Aerobic Maratonon nemcsak a Marianum, hanem a Munka utcai és a Jókai Mór Alapiskola, az Ipari Szakközépiskola és a Selye János Gimnázium diákjai, sőt szülők és rokonok is sportoltak. A szervezők azt szeretnék, ha ez most sem lenne másként.

A hangulatról idén is remek aerobik, zumba és crossfit oktatók gondoskodnak. Sőt, ebben az évben egy sztárvendéget is sikerült elcsalogatnunk Komáromba, Katus Attila világ-és Európa-bajnok aerobik sportoló és életmód tanácsadó személyében.”- tájékoztatott Varga Krisztina.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Részletes program:
10:00-10:45 Aerobic óvodásoknak Slávik Évával
11:00-12:00 Aerobic a Marianum alsó tagozat diákjainak Slávik Évával
12:15-13:10 Zumba alsó tagozatos diákoknak Viola Klaudiával
14:50-15:30 Crossfit gimnazistáknak, középiskolásoknak a Black Cross Gym edzőivel
16:00-17:00 Aerobic KATUS ATTILÁVAL minden korosztálynak

Helyszín:
MARIANUM Egyházi Iskolaközpont tornaterme
Király püspök utca 30
945 01, Komárno

(komaromonline.sk-MA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook